Jota Joti

Här finns allt som rör vår härliga helg på Ransberg!

NSF Värmland välkomnar ALLA scouter från samtliga förbund till Scout Camp Ransberg/Ransbergs Herrgård lördagen den 18 oktober till söndagen den 20 oktober 2019. Äventyrarscouter och äldre får komma redan på fredag kväll, men de yngre ser vi helst är där lördag och söndag eller del av helgen. Rumsbokning för er som vill hälsa på IRL fixar ni via ledare eller direkt med Ransberg. Detsamma gäller maten som du också med fördel beställer av Ransberg !

Gå gärna med i vår eventgrupp för helgen på Facebook och vår distriktsgrupp.

Ska hemsidan vara på engelska för att kunna ta emot alla besökare?

HUR gör man?
1 – Sitter du på en av våra datorer har du redan MIRC där, annars laddar du först ner tex programmet MIRC.
Installera och knyt dig till chat.scand.scoutlink.net
2 – Välj ett NICKname utan åäö eller mellanslag och koppla upp dig
/Nick DetDuHeter

Jag som håller i detta på Chatten heter /Ransberg

3 – Titta i listan över en grupp som passar dig, det finns English, German, Spanish, Swedish och Scandinavian_Youth. Det finns också en Quiz-kanal som skickar ut frågor man får svara på och som ger dig poäng beroende på hur det går för dig.

Nån som börjar bli sugen? På lördag kväll blir det hämtpizza från 37:an i Munkfors för de som så önskar, övriga har vanlig kvällsmacka att se fram emot beroende på hur ni i kåren planerat det :).

För 2013 gällde de BLÅ priserna! De stämmer forfarande rätt bra, men Peter har fixat en färsk som vi kommer använda. Swisch eller jämna pengar är det som gäller!!!

2 svar på ”Jota Joti

  1. Pingback: Vi kör Jota Joti på Ransberg 19-21 oktober | NSF Värmlands sida

Lämna ett svar